во

Трпе, имам чувство дека сакаш да ме искористиш!

Трпе и Трпана се шетаат низ шумата.

– Трпе, имам чувство дека сакаш да ме искористиш!

– Нема – одговара Трпе.

Продолжуваат понатаму во шумата и еве ја Трпана пак:

– Јас имам чувство дека сакаш да ме искористиш!

– Нема, што ти е тебе!?

Продолжиле и стигнале длабоко во шумата.

Трпана:

– А да ме искористиш, па да ми помине тоа чувство?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Готово е, не можам да издржам веќе…

Пак си пиел, пијаницо една!