во

Треба да погледнете двапати за да сфатите – фотки направени во вистински момент


Понекогаш очите на прв поглед може да нѐ излажат, а некогаш виновник е „безобразниот ум“ – овие фотки дефинитивно треба да ги погледнете двапати за да сфатите што се случува, но може и да се воодушевите од тоа како е уловен вистинскиот момент на камера.

Понекогаш камерата „кликнува“ во вистински момент и лови нешто што воопшто не било планирано и изгледа сосема поинаку од реалноста.

Некои од овие фотки дефинитивно ќе ве збунат и ќе треба да ги погледнете двапати за да сфатите што се случува, на некои само ќе се воодушевите на резултатот кога камерата ќе улови нешто во вистински момент, како совршено зајдисонце, а на некои слатко ќе се насмеете од моментите кога се уловени непосакувани моменти.


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Каква боја имаат огледалата? – Одговори на прашања кои сигурно сте си ги поставиле

12 Кратки приказни со брилијантен крај, преточени во „паметни“ илустрации