во

Тато, јас сум гладен…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Дајте ми ед’н најубав и најскуп букет за жену ми

Убавице, до колку си на работа?