во ,

Татенцеее, сакам да си имам мала сестричка…

Малата ќеркичка го моли таткото:

– Татенцеее, сакам да си имам мала сестричка.

Таткото се обидува да биде остроумен и ѝ вели:

– Миличка, но ти си имаш сестричка!

– Си имам!? – збунето прашува детенцето.

– Се разбира дека си имаш… Само не ја гледаш, затоа што штом ти ќе влезеш од предната врата, таа веднаш излегува од задната враата на куќата – вели таткото.

Малото девојченце неколку секунди се мисли и вели:

– Ахаа, значи и ти имаш брат, чичко Миле, комшијата.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

И ако не слушаш… ќе му кажам на татко ти веќе да не те води во зоолошка!

Вооружен краден провалува во стан, ги наоѓа мажот и жената во спалната…