во ,

Срцето, притисокот и пулсот ви се во ред… Сега сакам да Ви го прегледам и она нешто…

Докторот ѝ вели на една жена додека ја прегледува:

– Срцето, притисокот и пулсот ви се во ред… Сега сакам да Ви го прегледам и она нешто, кое вас жените секогаш ве носи во проблеми.

Додека докторот пишува извештај, не ни забележува дека жената веќе се соблекла гола, легнала на креветот и ги раширила нозете:

– Ааа, не, не… облечете се госпоѓо! Сакам да ви го прегледам јазикот.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

„Госпоѓо, сега 2 саати немојте ништо да јадете!“

11 извонредни факти за животот во Шведска, што ја прави уникатна земја за живеење