во

Си ја вози еден човек запрежната кола кога наеднаш коњот му вели со човечки глас…

Си ја вози еден човек запрежната кола кога наеднаш коњот му вели со човечки глас:

– Те молам, да одморам малку.

Човекот се уплашил и прсал да бега. Трчал околу 10 минути, се изморил и седнал да се одмори на сенка под едно дрво. По кратко време до него дотрчува и неговото куче и му вели:

– Е*ати коњот, не извади од памет а?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Блажо се остава со Мара, а судницата п’на сеирџии…

Абе Славе, кога беше 20 години, одеше со 20 годишни девојки…