во ,

Синот добил единица и татко му го кара…

Синот добил единица и татко му го кара:

– Не ми е јасно од вакви родители како можеше да испадне вакво дете? Колку памет има во оваа маса (чука во масата), толку има и во твојта глава!

– Тато, некој чука, ќе одам да отворам.

– Седи да учиш, јас ќе отворам…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

15+ Урнебесни кумановски вицови на кои ќе се смеете цел ден

Се враќа Перо накај дома и пред влезо гледа еден човек иде по степениците…