во

Се испокарале маж и жена до крајни граници, жената му ги пакувала куферите на мажот и му рекла…

Се испокарале маж и жена до крајни граници, жената му ги пакувала куферите на мажот и му рекла:

“Марш да те нема оттука!”

Кога бил мажот пред врата да си оди, таа уште му рекла :

“Се надевам дека ќе умираш долго, бавно и во агонизирачка болка.”

Се свртел мажот кон жената и и рекол:

“Значи сакаш да останам?”

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Еден селанец имал жена која постојано зборувала, се жалела, го кудела…

Каде беше цел ден – на врата го дочекала неговата жена…