во

Просечан кумановац биднаја кум на младенци кои и двоицата работале у Ирак….


Просечан кумановац биднаја кум на младенци кои и двоицата работале у Ирак. И ајде свадба, дошло ред да се прочита на микрофон кој што донеја и читав:

– Од кума, телевизор…

И гости сви уааааааааа, малко е… Младенци обесиле веѓе

И ете ти га кум, грабнује микрофон и на св глас:

– И даљински, и даљинскииии..

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

И тогаш видов змија со жаба во устата. Знам дека жабите се мамка за крап….

Леле види го колку е слатко, ептен личи на татко му…