во ,

Прв ден после карантинот. Мажот се враќа дома порано од работа…

Прв ден после карантинот. Мажот се враќа дома порано од работа, затоа што сѐ уште немале многу работа и што да види. Го фатил љубовникот на жента на излегување од станот.

Прснал љубовникот да бега, а мажот по него. Избегал овој во паркот, видел една фонтана со голи статуи и му текнало како да се спаси. На брзина се соблекол и застанал во чудна поза до една статуа, надевајќи се дека сопругот нема да забележи. По кратко време од една од статуите се слуша глас:

– Брат, соблечи ги чорапите, зошто сите ќе не фатат!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Мајката ја пуштиле неколку часа порано од работа поради пандемијата…

10 вистини: Човекот има скриена способност да спие само со едното око