во , ,

Прва работа што ќе ја направам кога ќе заврши пандемијата ќе биде…

Прва работа што ќе ја направам кога ќе заврши пандемијата ќе биде…

Бидејќи ми е хаос во главата, викам такси, седнувам во Автокоманда и му велам на таксистот:

– Мајсторе, вози до Ѓорче.

Па да ми објасни таксистот што точно се случувало.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Какви ти се плановите за летото?

Добро, значи вака! 2 кг круши по 120 денари, 5 кг јаболка по 30 денари…