во

Почеток на месец VS. Крај на месец

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Ајде ќе ве молам сите, одете малку поназад…

Се сеќаваш ли ти на згодната вдовица…