во

Попе, ќе се напиете нешто? Има виски, коњак, вино?

Поп лета во авион и стјуардесата го прашува:

– Попе, ќе се напиете нешто? Има виски, коњак, вино?

– На која висина летаме?

– 8 илјади метри.

– А не, фала, многу сме високо, шефот може да ме види.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Бабо, знаеш ле ме мене ти…

Се ближел роденденот на бабата и Блажо мислел шо да и купе…