во

Петте машки лаги

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Ја загубив својата жена. Може ли да позборувам со вас?

Господин полицаец, нешто ви е расипан апаратот…