во

Перо се шета по улица и гледа еден просјак. Му дава 100 денари…


Перо се шета по улица и гледа еден просјак. Му дава 100 денари и му вели:

– Еве ти за цигари.

– Јас не пушам – одговара просјакот.

Перо вади 500 денари:

– Земи и купи си шише ракија:

– Јас не пијам.

Перо вади 1000 денари:

– Земи и најди проститутка.

– Јас не одам со жени.

– Еве ти уште 1000 денари и мојата адреса. Оди и ѕвони. Ќе излезе жена ми. Сакам да види каков е мажот кој не пие, не пуши и не оди по жени!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Директорот ја прашува, како толку многу пари заработува?

Што се случило после смртта на Наполеон??