во

Овој браник ќе го исправиме и ќе го офарбаме, добар е…

Една плавуша направила сообраќајка на раскрсница.

Го натоварила во багажникот сите делови од автомобилот и го однела на сервис.

Автомеханичарот почнал да вади едно по едно и да коментира:

– Овој браник ќе го исправиме и ќе го офарбаме, добар е… Ова светло е за во кантата… Овој капак од шахта да го вратиш таму од кај што си го зела!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

На медицинскиот факултет, професорот се обраќа кон еден студент и го прашува…

Се сеќаваш ли, пред 20 години, на денешен ден татко ти не фати како се бакнуваме?