во

Не плачи сине, да намалат бензино и ќе го врне татко ти

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Некој човек отишол во продавница да си купи леб…

Брат, да ти викам ли такси?