во

Не можете ли да му најдете на маж ми некоја полесна работа?

Плавуша оди на посета кај својот маж кој се наоѓа во затвор. Потоа оди кај началникот на затворот и го моли:

– Не можете ли да му најдете на маж ми некоја полесна работа?

– Каде полесна од тоа? Тој им лепи марки на писмата!

– Чудно, мене ми се пожали дека копа подземен тунел.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Ви давам шанса да отидете во Рајот. Ќе ве удрам 3 пати со мојот чекан…

У едно маало се договарале за Нова Година. И сеа како шо е редот едниот комшија…