во ,

Немој да скокаш, долу има многу школки!

Поминува Трпе преку Камен мост и го гледа Тарзан како се спрема да скокне во Вардар:

– Немој да скокаш, долу има многу школки!

– Јас сум Тарзан, крал на животните, не се плашам ниту од лавови, ниту од слонови а камоли од вашите школки.

Скокнал Тарзан и после 5 минути излегува целиот со крв и го прашува Трпе:

– Какви се тие школки на дното?

Трпе:

– Па има две од фиќо и една од лада…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

15 Работи поради кои Швеѓаните важат за една од најсреќните нации во светот

Затвори ги очите. У пустина си. Вручина е … чуеков почнал да се поти…