во ,

Некаде во далечната Јапонија. Мажот се враќа во карантин во тесниот стан…

Некаде во далечната Јапонија. Мажот се враќа во карантин во тесниот стан и ја прашува жена си:

– И Шо Имајада?

– Мусакаши Оштеима.

– Мусакаши Нетијада…

– Амашеси Јадешкуро Тогас.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Драги, уште долго ли ќе се задржиш во бањата?

И во кревет не си ништо особено!