во ,

На един другар му е роденден. Тој не пие алкохол. Без многу размислување решив да му го честитам…

На един другар му е роденден. Тој не пие алкохол. Без многу размислување решив да му го честитам, со стандардниот машки подарок за вакви случаи, смислив и досетлива честитка: „Еве ти чоколадни бонбони, да ги јадеш заедно со другарките и презервативи за да ги избегнеш последиците“.

На касата во супермаркетот оставам кутија “Фереро Роше“ и кутија Дурекс.

Касиерката ми се насмевнува и ми намигнува:

– Можеби треба да купите и шише вино?

Јас:

– Тој не пие…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Мамо, ме боли мешето!

Мажот се вратил дома порано од работа и ја фатил жената со швалерот…