во

Му ги фатив сабајле јајцата…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Влав пред умирање прави муабет со син му…

Видео надзор: Америка VS. Англија VS. Македонија