во ,

Младоженци веднаш после свадбата…

Младоженци веднаш после свадбата.

Среќниот сопруг легнува на креветот и вели:

– Со колкаво нетрпение го чекав овој момент!

Невестата изненадено:

– Зошто? И тебе ли те стегаа чевлите?

– Не, туку да ги броиме парите.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Зошто си толку тажен бе брат?

И ако не слушаш… ќе му кажам на татко ти веќе да не те води во зоолошка!