во

Мила со писмово ти испраќам чек со илјада бакнежи…

Мажот кој е на службен пат и праќа писмо на жената во кое пишува:

– Мила со писмово ти испраќам чек со илјада бакнежи…

Жената му враќа:

– Благодарам драги еве поштаров веќе го реализира!!!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

14 Урнебесни фотки од родители кои докажуваат животот со деца не е воопшто лесен

10 Фотографии кои докажуваат дека не ги фрламе предметите, иако одамна им дошол крајот