во

Мамо, тато, пионерите мора ли да бидат искрени?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Трпе на одмор во Шпанија. Седи на една лежалка…

Чекам авион на аеродромот во Скопје, но многу доцни…