во

Мамо, зошто оној мавта со стапот?

Малиот Трпе го однеле на опера малку културно да го воздигнат.

– Мамо, зошто оној мавта со стапот?

– Сине тој е диригент.

– А зошто и се заканува со стапот на дебелана тетка?

– Ма не и се заканува…

– А зошто тогаш она вреска?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Како Македонец го почнува денот?

Комшија зашто додека жена ти пее, ти секогаш излагаш надвор…