во

Малиот Марко седи на маса и чкрта на лист хартија…

Малиот Марко седи на маса и чкрта на лист хартија.

Мајката го прашува:

– Што правиш?

– Му пишувам писмо на мојот другар Драган.

– Па ти уште не знаеш да пишуваш?!

– Па што? Ни Драган не знае да чита!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Сине, ќе возам назад пополека, а ти кажи ми кога ќе дојдам до ѕидот…

Се возел еден моторџија кога одеднаш патот му го пресечува див зајак…