во ,

Мажот се вратил дома порано од работа и ја фатил жената со швалерот…

Мажот се вратил дома порано од работа и ја фатил жената со швалерот додека го прават тоа.

– Што правиш тука бе?! – се развикал рогоносецот.

– Пааа… ова… – почнал збунето љубовникот – јас сум доктор и бидејќи жена ви е болна во моментот ја лекувам…

– Ахааа, така значи! И како ја лекуваш?

– Пааа… еве ѝ мерам температура.

– Добро! – рекол мажот.

Отишол до шифоњерот, го отворил, извадил пиштол, го насочил кон љубовникот и му рекол:

– Вади го сега термометарот и моли се да има бројки на него!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

На един другар му е роденден. Тој не пие алкохол. Без многу размислување решив да му го честитам…

Како ќе го крстите новороденчето?