во

Луѓе кои не личат на возраста – ќе погодите ли колку години имаат?

Генетските предиспозиции знаат да направат чуда. Познавате ли некоја навистина младолика личност?

Многу луѓе изгледаат помлади од што навистина се. Генетиката за нив одиграла одлична улога.

На некои од нив иако се одамна полнолетни се случува да им побараат лична карта.

Луѓе кои не личат на возраста:

„Имам 42 години и сите мислат дека сум му сестра на моето дете.“

„Имам 30 години, а мојот син има 8, но луѓето мислат дека јас уште одам во училиште.“

„Имам 28 години и жена ми почна да се загрижува, 5 години сме заедно, а јас не стареам, некои ми велат дека изгледам како да имам 16 години.“

„Јас имам 24 години, а мојата ќерка речиси 3. Кога шетаме со мајка ми луѓето секогаш мислат дека таа ни е мајка на двете.“

„Имам 27 години, а не сум се променил од 17-годишна возраст.“

„Имам 22 години, но на сите им изгледам како да имам 15.“

„Можеби ви е тешко да поверувате, но имам 40 години.“

„Проценуваат дека имам 18 години, но јас имам 35.“

„Верувале или не, имам 37 години.“

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

11 Луѓе кои драстично се разубавија со годините

Дете опишало што прават неговите родители во изолација: “Тато лежи како трут, мама пие кафе, нема ручек”…