во

12 Фотографии од луѓе за кои не е јасно како сѐ уште живеат заедно

Пакување вратено назад со само две кикиритки, валкана лажичка од кафе оставена на маса – ви се случуваат ли овие работи дома? Што најмногу ве нервира кај домашните?


Понекогаш е многу чудно како луѓе со толку различни карактери и навики успеваат да живеат сложно заедно.

Колку пати ви се случило некој во семејството да врати празна кутија во фрижидер? Колку такви навики од блиските ви одат на нерви?

Некои луѓе не можат да го поднесат тоа и косата им се исправа кога ќе видат како некој дома прави целосен неред или прави непромислени работи.

Во продолжение следат фотки кои може слободно да ги наречеме „како да предизвикате нервоза во семејството?“

„Девојка ми вака ја смени тоалетната хартија. Како да ѝ кажам да се исели?“


„Секој пат по мешањето на кафето, сестра ми ја остава лажичката на работна маса“

„Маж ми ми рече да ги покажам алармите пред други луѓе. Што е толку чудно?“

„Еве вака кај мене се чува сувомеснатото во фрижидер“

„Секојпат кога мојата сопруга готви…“

„Маж ми оставил неколку кикиритки во пакувањето за да не мора да го фрли“

„Зошто мајка ми јаде вака крофни?“

„Мојот 13-годишен син ги раскрена садовите од машината вака…“

„Кога жена ми ќе заврши со правосмукалка“

„Мразам кога вака ја оставаат бананата во случај некој друг да посака“

„Секој ден сестра ми вака ја остава бањата“

„Само жена ми го може ова“

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

20 Пати кога фотографите се нашле на вистинско место, во вистинско време

9 Ситуации кога ќе се паркираш неправилно и ќе го налутиш погрешниот човек…