во

Лелее, абе ти труиш на ракија…

Блажо и Мара у колта, Блажо дрепа направен, ги застануе цајкан и му вика на Блажо:

– Лелее, абе ти труиш на ракија…

– Ами дрепа су напраен…

– Е ако си пијан, шо не и даиш на жен’ти да возе?

– Ами ако су пијан, не су ненормален…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

На луѓето кои обожаваат кафеана, треба да им се даде додаток на плата. Нека уживаат во животот

Трпе и Трпана се заминале за Њујорк на гости кај синот…