во ,

Кој е подобар во кревет, мажот или љубовникот?

Прашале 100 жени:

– Кој е подобар во кревет, мажот или љубовникот?

70% одговориле мажот, 30% – љубовникот. Како па една не одговори – „не знам“…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

14 Ситуации кога очекувањата и реалноста нема да се совпаднат..

Драги, сакам да ти кажам нешто ама не знам како ќе реагираш…