во

Кој е главен град на Македонија?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Разбери веќе! Не постои жена со две еднакви гради

Комшијата Ѕвонко се врати од Кина…