во

Кога ќе кажеш на баба ти дека си гладен…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Слушајте луѓе, ние сме мала држава…

Проблемите на ниските девојки