во ,

Ка бе така тато?! И това пред Нова година и Божич?!


– Извини сине, ама мора да те известиме, ја и мајка ти се разводиме… 45 години страдање… ногу е…

– Ка бе така тато?! И това пред Нова година и Божич?!

– Не можеме вече да се гледаме, вика Перо, изморихме се еден од друг… И да знаеш, не смеа да и кажа ја на сестра ти, ти јави и се. Ај, да не трошиме на телефон… (прекинала врската).

Сино се јавува на сестра му, а она целата бесна:

– Ка така, баш пред Нова година! Остави на мене, ја че се погрижа за това!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

15 Фотографии прикажуваат работи што се случуваат само еднаш во животот

Професорот надмено вели: Птиците и свињите не седат заедно…