во

Кај си ти, три дена те нема на работа?

Газдата ја прашува својата вработена:

– Кај си ти, три дена те нема на работа?

– Не можев да станам од кревет шефе, болна бев.

– А овој тен што си го фатила?

– Изгорев од температура!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Го прашуваат Трпе кој е најгенијален изум на светот?

А бе, што оволку часовници?