во

Како Скандинавците живеат во 24 метри квадратни и уживаат во тоа?

Додека кај нас сите ги мериме квадратурите на становите и гледаме како да извадиме соба плус, Скандинавците и покрај добрите заработки, уживаат во животот во 24 метри квадратни.

Ова станче од 24 метри квадратни е на одлична локација во Стокхолм. Базата му е бела, помешана со неутрални тонови и е полно со светлина.

Стратешки поставената шарена завеса создава весела преграда и не го стеснува просторот.

Зеленилата додаваат живот на просторот, а минималните полички создаваат простор за складирање без да го затворат просторот.

Изгледа 20-тина метри квадратни се сосема доволни за удобен живот:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Не се „бабини деветини“ – Зошто никогаш не треба да си легнувате лути и нервозни?

13 фото докази дека гените се чудо