во ,

Какви ти се плановите за летото?

– Какви ти се плановите за летото? Кои места ќе ги посетиш?

– Островот Терасос, Кујнистан, Хололандија и Обединетите Спални Немирати.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Алишта: Перење – 60 минути…

Прва работа што ќе ја направам кога ќе заврши пандемијата ќе биде…