во

Какви колачиња имате?


Влегува цајкан во слаткарница и прашува:

– Какви колачиња имате?

Продавачката вели:

– Имаме разни форми и големини:

Цајканот:

– ОК, тогаш дајте ми две форми и три големини.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Го гледаш оној на шанк?

Мујо имал два коња но имал голем проблем, никако не можел да ги разликува…