во

Каде беше до сега?

Маж бил кај љубовницата и се вратил дома доцна во ноќта. Жена му го пречекала со прашање:

– Каде беше до сега?

– Пааа, aaa…

– Случајно состанокот на работа да не ти траеше многу долго?

– Да, Да, на состанок…

– А Зошто мирисаш на женски парфем?

– Пааа, aaa…

– До тебе на состанокот да не седеше некоја жена?

– Да! Секако, до мене седеше најстарата колешка.

– А Зошто имаш женска влакна на сакото и кармин на кошулата?

– Пааа, aaa…

– Сигурно во преполниот автобус некоја жена без да сака те извалкала?

– Да! Така беше…

– Добро, ајде да си легнеме!

Мажот се соблекува:

– Еј, чекај! Зошто носиш женски гаќи?

– Жено… ти си паметна… измисли нешто…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Зете расипано е казанчето, поправи го…

Душо, вечерва ќе задоцнам, имам состанок…