во ,

И во кревет не си ништо особено!

Семејна расправија на појадок. Мажот нервозен станува од масата:

– И во кревет не си ништо особено!

Жената завршува со појадокот и оди на работа. Доаѓа ручек време и мажот ѝ се јавува на телефон за да се извини, но таа долго време не му крева телефон. После неколку пропуштени повици:

– Зошто толку време не креваш? Што правиш?

– Бев на пауза со колегата… Добивав второ мислење…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Некаде во далечната Јапонија. Мажот се враќа во карантин во тесниот стан…

Измислиле супер робот е*ач и отишле Американката, Французинка и Македонка да го тестираат….