во ,

И ако не слушаш… ќе му кажам на татко ти веќе да не те води во зоолошка!

Мајката го кара синот:

– И ако не слушаш… ќе му кажам на татко ти веќе да не те води во зоолошка!

– Ти па мислиш мене ми се оди… да седам на еден стол и да гледам како едни тетки се соблекуваат…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Младоженци веднаш после свадбата…

Татенцеее, сакам да си имам мала сестричка…