во

Испит. Професорот поставува праашање по прашање, плавушата молчи…

Испит. Професорот поставува праашање по прашање, плавушата молчи.

– Добре, последно прашање, многу лесно, да ви пишам 6-ка да не ве гледам повеќе: Кој ја открил Америка?

Плавушата крева рамења.

– Колумбо! – веќе вреска професорот.

– Колумбо!

Плавушата станува и си тргнува.

Професорот:

– Каде тргнавте, колешке!?

– Помислив дека го викате следниот…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Бабо, тоа е од годините…

20+ Уникатни работи од Истанбул за кои најверојатно не сте знаеле до сега