во ,

Измислиле супер робот е*ач и отишле Американката, Французинка и Македонка да го тестираат….


Измислиле супер робот е*ач и отишле Американката, Французинка и Македонка да го тестираат. Влегла прва Американката. Кога излегла, другите две ја прашуваат:

– И, како беше?

– Па, добар е, ама не е многу нежен.

Потоа влегла Французинката. Се задржала малку повеќе.

– Како беше?

– Горе-долу, арен е, ама не знае да води француска љубов.

Влегува последна нашата и заборавила да излезе. Ја чекале, ја чекале двете и на крај се загрижиле и си рекле:

– Ајде да влеземе да видиме што се случува, да не ја преморил!

Влегуваат и што ќе видат! Роботот бега низ целата соба, Македонката го брка со метлата и му вели:

– Пи*ка ти мајчина, за бегање имаш батерии, а за е*ање немаш, а!?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

И во кревет не си ништо особено!

Мајката ја пуштиле неколку часа порано од работа поради пандемијата…