во ,

Извинете, изгледа ми останала во другата виндјакна!

Полицаец запира студент на улица и му бара лична карта. Овој почнува да превртува по џебовите:

– Извинете, изгледа ми останала во другата виндјакна!

– И што ќе правиме сега?, го прашува полицаецот. Имаш ли некој друг документ со твоја фотографија?

– Имам, еве индекс!

Полицаецот го прелистува индексот, гледа зачудено (се’ различни имиња и бројки), па му вели на студентот:

– Ауу, друже, колку адреси си сменил!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Птиците и свињите не седат заедно….

Го слушнал некој полицаец и одма го привел во станица кај командирот…