во ,

Зошто си толку тажен бе брат?

– Зошто си толку тажен бе брат?

– Гледав еден п*рно филм и наеднаш се отвора вратата и влегува мојата вереница!

– Е добро де, што е толку страшно тоа?

– Вратата… во филмот…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

45-ти ден карантин. Мажот стои до прозорецот, а жената го прашува…

Младоженци веднаш после свадбата…