во

Зошто си дојде толку рано? Да не избега од часови?!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Влегуваат малиот Трпе со татко му во продавница…

10 знаци дека си Mакедонец