во ,

Здраво Зоки, што правиш?

Се среќаваат двајца возрасни мажи:

– Здраво Зоки, што правиш?

– Се запишав на хор и сега одам на проба.

– На хор?! Ти и хорот?!!! И што правите таму?

– Па… пиеме ракија, после пивце, играме карти…

– А кога пеете?

– Кога си одиме накај дома…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Полицаец запира автомобил…

Душо, цел ден те чекам да ме раздрмаш малку!