во ,

Запира полицаец возач во 4 сабајле и му вика…

Запира полицаец возач во 4 сабајле и му вика:

– Каде одиш?

– На предавање

– На какво предавање?

– На предавање за морални вредности, колку алкохолот штетно влијае врз човечкиот организам, колку цигарите се исто така штетни и колку моето седење во кафана лошо
влијае врз мојот социјален живот, врз моите финансии и врз мојот семеен живот ..

– Хаха абе кој држи такви предавања во 4 саат?

– ЖЕНА МИ!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вози Цветко со камионот низ Словенија, и пред Љубљана го застанува полиција…

Македонија… Двајца работници вработени во јавно градско претпријатие…