во

Завршија ги одмор на Верку и Стојана и плаќав сметку на рецепцију у хотел…

Завршија ги одмор на Верку и Стојана и плаќав сметку на рецепцију у хотел.

-10 евра за користење на лифт, 10 евра за користење на чамац…

-Чекај, чекај, па ми нити смо користиле лифт, нити смо се возиле с’с чамац! Зашто да плаќамо?

-Тој е ваш проблем зашто не сте ги користиле.Они су ви биле на располагање.

-И колко све тој искача? – љуто прашуе Стојан.

-400 евра.

-Добро еве ти 200 евра а 200 ќе задржу затој што сте спале с’с Верку свак вечер.

-Ама никој од нас не е спаја с’с жену ви !

-Еее што да ви праву? Она ви е била на располагање свак вечер !

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Трпе бил мераклија по рум, и отишол на доктор бидејќи се го болело…

9 Смешни постери за популарни атракции со негативни коментари од разочарани туристи